Op woensdag 4 september jl. heeft het bestuur van KHN Purmerend vergaderd bij Brasa Eten en Drinken, Koemarkt 25-27 in Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Isabelle de Roo nieuwe penningmeester

De huidige penningmeester Paul Verhoeven heeft aangegeven het te druk te hebben met Proeflokaal Bakker om het penningmeesterschap voort te zetten. Isabelle de Roo heeft aangegeven deze taak op zich te willen nemen. Het bestuur is er blij dat Isabelle dit overneemt!

Ontzeggingenbeleid weer actief
De leden van KHN Purmerend zijn aangesloten bij het collectieve horeca ontzeggingenbeleid (CHO). Met deze tool kan een ondernemer die overlast ervaart van een bezoeker, hiervoor een ontzegging aanvragen voor een bepaalde tijd. De betreffende persoon wordt ontboden om de aangesloten horecagelegenheden te bezoeken.

Uitbreiding gebied afdeling Purmerend
Om de activiteiten van afdeling KHN Waterland te bevorderen, zijn de ondernemers onderverdeeld in enkele huidige afdelingen. Zo is Beemster aangesloten bij KHN afdeling Purmerend. Het bestuur heeft al enkele ondernemers gesproken en verwelkomt de leden van harte!

14 oktober Gastvrij Waterland
Gastvrij Waterland is hét evenement voor professionele horeca- en hospitality ondernemers uit de regio Purmerend, Edam, Volendam, Marken, Monnickendam, Waterland, Beemster, Wormer en Landsmeer. Met ons programma zorgen wij ervoor dat je bedrijf op de hoogte is van de nieuwste trends en klaar is voor de toekomst.

14:30 – 16:30: Stagemarkt voor scholieren.
16:45: Plenaire lezing door horeca trendwatcher Wouter Verkerk.
17:30: Workshop ronde 1.
18:00: Kick-Off publiekscampagnes 2019 / 2020
18:30: Diner geserveerd door scholieren van het Horizon College.
19:15: Workshop ronde 2
19:45: Café Laag Holland
20:30: Borrel met Live Muziek.
22:30: Einde

Locatie: De Purmaryn, Waagplein 1, 1441 BR Purmerend. Wil je erbij zijn? Aanmelden. Meer informatie vindt u hier: https://gastvrijwaterland.nl/

Save the date | 11 november horecatour naar Haarlem
Op 11 november reizen de leden van KHN Purmerend en KHN Zaanstreek af naar Haarlem voor een horecatour. We bezoeken onder andere een befaamde brouwerij, een ijsmaker, een geheel biologische horecazaak met een rookvrij terra en een kas. Kortom, inspirerende mensen en locaties! We zijn de hele dag op weg en worden gebracht en gehaald! Deze beleving vraagt een eigen bijdrage 100 euro per persoon. Aanmelden kan via purmerend@khn.nl

Beleidsplan KHN Purmerend
KHN Purmerend heeft een nieuw beleidsplan opgesteld voor de afdeling Purmerend. Enkele punten die hierin worden besproken zijn de contacten met de gemeente, de kermis, het parkeren, het terrassenbeleid en de het beperken van de criminaliteit. Binnenkort zullen we het beleidsplan met jou delen.

Op woensdag 6 november om 11.00 uur vergadert jouw bestuur weer. Heb je onderwerpen voor onze bestuursvergadering en wil je dit inbrengen? Laat het ons weten via purmerend@khn.nl

Facebook KHN Purmerend

Heb je onze Facebookpagina al geliked? Klik hier

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens