Op donderdag 18 juni jl. heeft het bestuur van KHN Zandvoort vergaderd bij Strandpaviljoen Fosfor, Boulevard Paulus Loot 7, 2042 AD Zandvoort.

Wat kwam er zoal ter sprake?

Haltestraat
Onder de ondernemers is onduidelijkheid over de door de gemeente aangebrachte belijning. De gemeente zal de betreffende ondernemers z.s.m. hierover te berichten.

Het college heeft 17 juni het tweede pakket noodmaatregelen voor ondernemers opgesteld, waarin o.a. verlaging van enkele belastingen voor een gedeelte van het jaar. KHN vindt dit een mooi begin, maar meent dat dat nog niet genoeg is.

Nu de horeca weer (gedeeltelijk) open is, is alles nog lang niet zoals het was.

Restaurants kunnen nog wel aardig functioneren met de 1,5 m regel, maar gebleken is dat dat in cafés ondoenlijk is. Omzet van de ondernemingen blijft ver achter met die van de afgelopen jaren.

Belangrijk is dat ondernemers wel hun verantwoordelijkheid moeten nemen om zo goed mogelijk wat redelijkerwijs binnen hun mogelijkheden ligt, de regels na te komen en die bij hun gasten over te brengen!

Hoteloverleg
Op 17 juni is een begin gemaakt met het opstarten van Hoteloverleg Zandvoort. Tom van Veen zal als voorzitter van het overleg fungeren. Het ligt in de bedoeling om viermaal per jaar een hoteloverleg te houden. KHN zal het overleg ondersteunen en zo goed mogelijk proberen vorm te geven.

Nieuws KHN
Met Buma/Stemra is afgesproken dat gedurende de tijd dat het bedrijf dicht is, er geen bijdrage aan hen betaald hoeft te worden.

Specifieke ledenvoordelen in corona-tijd staan bij elkaar op www.khn.nl/ledenvoordelen.

Nieuwsvoorziening vindt je via www.khn.nl/corona en de Corona Updates. KHN volgt de officiële berichten van de Rijksoverheid, het RIVM en de diverse kamerbrieven.

VERGADERSCHEMA 2020

  • Vrijdag 19 juni 9.00 uur: evaluatie Haltestraat digitaal
  • Maandag 22 juni 12.30 uur: overleg veiligheid centrum Zandvoort digitaal
  • Woensdag 24 juni 9.00 uur: OBZ digitaal
  • Woensdag 22 juli 10.00-11.00 uur: bestuursvergadering digitaal
  • Woensdag 9 september 10.00 uur: bestuursvergadering bij Noosa, Boulevard de Favauge, strandafgang 13, 2042 TV Zandvoort
  • Maandag 5 oktober: Regiovergadering + bestuurdersdag
  • Woensdag 4 november 10.00 uur: bestuursvergadering
  • Maandag 14 december: Regiovergadering

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens