We hebben besloten om de afdelingen Goes en Zuid Beveland samen te voegen en hopen dat het gemakkelijker wordt om bepaalde KHN functies in te vullen.

Deze samenvoeging is wat ons betreft ook noodzakelijk omdat er steeds meer afstemming is tussen de gemeenten Goes, Kapelle, Borsele en Reimerswaal. De gemeenten werken al jaren samen in een Gemeenschappelijk Regeling voor de Bevelanden.

Bestuur

De vertegenwoordiging vanuit de afdeling Zuid Beveland zal worden ingevuld door Monique Verschuure (Cafe de Sportvisser Yerseke) en Petra de Reijger (de Landing in Baarland). Angelique Schneider (de Zwaan Kapelle) legt haar bestuursfunctie neer. Er is een vacature voor een ondernemer uit de gemeente Kapelle. Heb jij interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met regiomanager Peter Arkenbout, p.arkenbout@khn.nl.

De nieuwe afdeling krijgt de naam: Afdeling Goes en Zuid Beveland.

Het bestuur bestaat voorlopig uit de volgende leden:

  • Susan Matthijssen - Hotel Terminus - voorzitter
  • Vita Anthonisse – Cafe de Snor
  • Eric van de Linden - Cafe La Strada
  • Petra Meijard (Zuidschor Wolphaartsdijk)
  • Ron Diephout (Brasserie Katoen)
  • Monique Verschuure (Cafe de Sportvisser Yerseke)
  • Petra de Reijger (de Landing Baarland)

We hebben jouw instemming nodig om deze samenvoeging per 1 januari 2022 te realiseren en hopen dat je deze keuze wilt ondersteunen. Indien we voor maandag 20 december aanstaande geen reactie ontvangen, gaan we er vanuit dat je akkoord bent.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens