Op zaterdag 28 september wordt het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle (pre)startende ondernemers, ZZP’ers en MKB bedrijven georganiseerd bij het Gemeentehuis in Almere.

Dit is hét gratis evenement voor alle starters, ZZP’ers en klein bedrijf ondernemers in de regio om te netwerken en om kennis en inspiratie op te doen voor hun bedrijf. Tijdens deze Ondernemersdag kun je je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, antwoorden op je vragen krijgen en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers. Mis het niet en noteer 28 september in je agenda!

Voor wie is de Ondernemersdag?
De Ondernemersdag is bedoeld voor zowel startende ondernemers als groeiende start-ups, ZZP'ers en eigenaren van kleine ondernemingen. Het biedt kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden voor alle fases van het jonge ondernemerschap. De dag behandelt verschillende onderwerpen, zoals het maken van een ondernemersplan, financiering, rechtsvormen, belastingen en verzekeringen voor startende ondernemers, evenals nieuwe productontwikkeling, marketingstrategieën, klantbehoud enpersoneelsuitbreiding voor groeiende starters en ZZP'ers

Wil je meer informatie over dit evenement? Klik hier!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens