Naast het verslag, vanuit het afdelingsbestuur en KHN landelijk, horen wij graag hoe het met jullie gaat! Waar liggen uitdagingen of kansen en hoe verder in 2023. We zien jouw aanmelding graag tegemoet!

Het bestuur van KHN Oss nodigt onze leden en partners uit voor de algemene ledenvergadering. Noteer in je agenda en ben erbijā€¦

Wanneer? Maandag 31 oktober 2022
Tijd? Inloop 17.30 uur (start vergadering 18.00 uur)
Waar? Restaurant Oma Peetje (naast zalencentrum de Merx)

Rond de klok van 19.00 uur wordt de vergadering gesloten en is er een lekker hapje en de ideale gelegenheid om je collega's beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Aansluitend vinden deze avond, bij zalencentrum de Merx, onze biertapwedstrijden plaats!

Heb je een vraag, actualiteit of relevant nieuws welke je graag wilt delen? Dit horen wij uiteraard graag, zend dit uit aan onderstaand mailadres, dan kunnen wij er tijdens de vergadering aandacht aan geven. De definitieve uitnodiging met agenda wordt in week 40 verzonden.

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf nu via oss@khn.nl. Geef hierbij je naam en het aantal gasten aan.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens