Noteer vast in de agenda: 25 oktober een overleg met de gemeente Raalte (terugblik corona-tijd, stand van zaken en vooruit te kijken richting de toekomst) en op dinsdag 16 november ALV en Horeca-uitje!

Het bestuur van KHN Salland heeft van de gemeente Raalte een uitnodiging ontvangen om terug te blikken op de corona-tijd, de stand van zaken op dit moment door te nemen en vooruit te kijken richting de toekomst. Ook zal het convenant veilig uitgaan getekend worden op deze avond. We hebben hiervoor samen reeds een datum geprikt.

Wanneer? Maandag 25 oktober 2021
Tijd? 19.30 uur
Waar? de Bagatelle, Nijverdalseweg 10 te Raalte

Vanuit de gemeente Raalte zijn aanwezig: Martijn Dadema, Dennis Melenhorst, Marc Blanke (veiligheid), Erik Langenbach (handhaving) en Macha Haerkens (accountmanager bedrijven).

Aanmelden
Graag horen wij voor vrijdag 22 oktober aanstaande via salland@khn.nl of je wel of niet aanwezig bent op deze vergadering. Ook agendapunten voor dit overleg zijn welkom!

Save the date! ALV en Horeca-uitje!

Tevens nodigen wij je uit voor de algemene ledenvergadering van KHN Salland en aansluitend eindelijk weer een gezamenlijk uitje!

Wanneer? Dinsdag 16 november 2021
Waar?
De Bagatelle

Tijden en verdere info volgen zo spoedig mogelijk van de Feestcommissie.

Heb je nog belangrijke zaken die in de agenda voor de ALV moeten worden opgenomen? Graag z.s.m. bericht via salland@khn.nl. Wij hopen op een grote betrokkenheid en een goede opkomst!

Aanmelden
Graag horen wij voor vrijdag 12 november via salland@khn.nl of je wel of niet aanwezig bent op de vergadering en tijdens het horeca uitje.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens