Onlangs is er een verzoek gedaan door een aantal leden om binnen 4 weken een ledenvergadering uit te schrijven. Reden hiervoor is dat Johan Bosters van Hotel Brasserie De Kaai zich graag kandidaat wil stellen voor het bestuur van KHN Steenbergen.

Op dit moment bestaat het bestuur uit 5 leden:

  • Voorzitter: Edwin Maas, De Commerce, Kruisland
  • Penningmeester: Vienna Huijgen-de Koning, Grand Café de Keuning
  • Secretaris: Tim Adriaansen, Brasserie op de Mart
  • Bestuurslid: Rene de Koning, Grand Café de Keuning
  • Bestuurslid: Sanne Naerbout, Brasserie op de Mart

Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) op 1 november 2021 is er ingestemd om deze leden zitting te laten nemen in het bestuur. Zie hiervoor de notulen. Op basis van het rooster van aftreden zit Rene de Koning aan het einde van zijn eerste termijn. Hij stelt zich graag verkiesbaar voor een volgende termijn van 3 jaar als bestuurslid en wij zouden graag gebruik blijven maken van de inzet van Rene. Tevens heeft Johan Bosters zich kandidaat gesteld en indien de leden zijn kandidaatstelling bekrachtigen op de ALV, evenals de verlenging van de bestuurstermijn van Rene, verwelkomen wij Johan als 6e bestuurslid in het bestuur.

Gezien de bestuursverkiezing is het van belang dat alle bestuurders aanwezig kunnen zijn en daarom willen we de datum van dinsdag 23 mei voorstellen voor de ALV. We realiseren ons dat we daarmee niet voldoen aan de termijn van 4 weken, maar vragen je om begrip, daar diverse bestuursleden na een lange periode van stress vakantie hebben gepland.

Tot slot willen wij jou als lid van de afdeling KHN Steenbergen meegeven dat wij onze rollen vervullen op basis van vrijwilligheid. Het is een rol die wij graag vervullen en het afgelopen jaar hebben wij kans gezien een goede verhouding met de gemeente op te bouwen, wat in het verleden niet altijd haalbaar was. Door die samenwerking met de gemeente hebben wij een herstelplan kunnen realiseren waar we met elkaar profijt van kunnen hebben. Een aantal zaken zijn al gerealiseerd, andere zaken werken we nog hard aan. Wij hechten er waarde aan om verder te gaan op de weg die we zijn in geslagen, waarbij het uitgangspunt samenwerking is.

De uitnodiging met alle details voor de ALV volgt nog, schrijf de datum alvast in jouw agenda.

Vragen

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. Je kunt contact met ons opnemen via steenbergen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens