Reserveer dinsdag 10 maart ajb in jullie agenda! Tussen 15.00 en 19.00 uur organiseert FoodLab Limburg namelijk een bijeenkomst voor alle horecaondernemers uit de regio Roerdalen-Roermond.

De bedoeling is om uit te leggen hoe FoodLab ons allemaal op korte en langere termijn kan helpen om personeel aan te trekken én studenten in de regio te houden, waarom wij allemaal moeten meedoen en waarom dit initiatief wel kan gaan werken.

Uiteraard is er ook tijd en ruimte om wat lokale producten te proeven en gaan we kort in op de kansen die The Passion in Roermond kan bieden. En wanneer jullie mee willen en kunnen doen met de workshops op 15 april, dan zien we jullie helemaal graag komen.

De definitieve uitnodiging volgt nog!

Tevens alvast aandacht voor woensdag 15 april (Nationale Horeca Dag 2020).
FoodLab Roerdalen Roermond haakt dan aan bij de NHD. Bij Nu Nautulus in Roermond organiseren we dan een bijeenkomst met workshops om zowel vmbo-ers (als vakantiewerkers) alsook 23+ers (van vakkrachten, tot herintreders tot …) in 2 aparte sessies te laten zien hoe mooi het werken in de horeca kan zijn. Met leuke quizzen voor de deelnemers, workshops en een hapje en een drankje zetten we de lokale horeca op de kaart.

Het precieze programma volgt na 10 maart.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens