Lees in deze nieuwbrief onder andere meer over de energiescans van de gemeente Tilburg, groepsapp KHN Tilburg en noteer 4 april alvast in je agenda voor de algemene ledenvergadering.

Het bestuur van KHN Tilburg geeft jou een update over de volgende punten:

Groeps app

Nog geen lid van onze groepsapp? Klik hier om je aan te sluiten!

Save the date!

Op dinsdag 4 april organiseert het bestuur van KHN Tilburg een algemene ledenvergadering met aansluitend een interessante en gezellige activiteit. Wat we gaan doen hoor je nog, reserveer de datum alvast in je agenda!

Energiescans

De gemeente Tilburg heeft besloten om energiescans beschikbaar te stellen voor MKB-ondernemers, zoals bedrijven in de horeca en detailhandel. De eigen bijdrage voor deze scan bedraagt 175 euro en geeft je waardevolle inzichten en handvatten om jouw bedrijf slim te verduurzamen. Interesse of aanmelden? Dit kan via paul.van.delft@tilburg.nl. Let op; het aantal plaatsen is beperkt!

Lezing De (werk)draad weer oppakken

Hoe ga je als werkgever of P&O’er om met een medewerker, die zijn partner verliest. Goede begeleiding op de werkvloer is dan een voorwaarde. Op donderdag 9 maart vanaf 19.00 uur is er een interessante lezing hierover in Grand Cafe Ode in Tilburg. Vind in deze brochure meer informatie en aanmelden kan via deze link.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens