Op woensdagmiddag 22 september worden de jaarlijkse ledenvergaderingen gehouden van KHN Horst aan de Maas en KHN Venray. Deze ledenvergaderingen worden afzonderlijk gehouden, maar wel op dezelfde locatie.

Wanneer? Woensdag 22 september 2021
Tijd? 14.00 uur met aansluitend voorstelling Milo Berlijn
Waar? De bijeenkomst vindt plaats in Horst of in Venray. Wij informeren jou hier nog nader over en zullen dan ook de agenda’s voor de ledenvergaderingen toesturen.

Milo Berlijn

Na afloop van deze algemene ledenvergadering (ALV) nodigen wij jou en jouw personeel namelijk uit voor een spetterende voorstelling van Milo Berlijn. Milo Berlijn is een gastvrijheidsgoeroe die ons als horecamensen met humor een herkenbare spiegel voor houdt. Aanvankelijk hadden we jou in maart 2020 al op deze voorstelling willen trakteren, maar je weet uiteraard als geen ander welke spelbreker er vanaf dat moment roet in het eten heeft gegooid.

We hopen dat het met de dan geldende coronaregels wel mogelijk zal zijn om op 22 september de ledenvergadering en de theatervoorstelling door te laten gaan.

Save the date!

Voor nu is het van belang dat je woensdagmiddag 22 september vanaf 14.00 uur vrij houdt voor de ALV met aansluitend de voorstelling van Milo Berlijn. Wil je aan jouw medewerkers vragen of zij vanaf 15.30 uur ruimte in hun agenda vrij willen maken (start voorstelling: 16.00 uur) en tot slot... houd voor nadere informatie je mailbox in de gaten!

Voor nu wensen wij jou een prettige en drukke zomer.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens