Hopelijk komt de coronacrisis langzaamaan achter ons te liggen, maar alles is nog onzeker. De openstelling van de horeca heeft wel een nieuwe uitdaging blootgelegd, te weinig personeel. Meld je snel aan voor de eerste banenborrel!

Veel horecabedrijven hebben openstaande vacatures en een dusdanig personeelstekort dat er bijvoorbeeld noodgedwongen besloten wordt om minder openingsuren te hebben. Dit probleem is niet op korte termijn op te lossen, echter als KHN lopen we ook niet weg voor de uitdaging. Op meerdere fronten is KHN bezig om te laten hoe leuk het is om in de horeca te werken.

Banenborrel op 27 september

Landelijk heeft KHN de leden van een toolkit voorzien om te helpen bij het werven van personeel. Hiernaast gaan de KHN afdelingen in gesprek met onderwijsinstellingen. In de regio Arnhem zijn er ook meerdere afdelingen die het probleem gezamenlijk oppakken.

De intentie is om een drietal banenborrels te organiseren, om middels deze informele bijeenkomst werkzoekende, mensen die geïnteresseerd zijn om in de horeca te werken en horecabedrijven bij elkaar te brengen. De eerste banenborrel is reeds ingepland, maandag 27 september in de middag. Locatie: Momento in Arnhem. Het werkgeversservicepunt is een betrokkene bij de organisatie van de borrel en gaan er dus alles aan doen om werkzoekenden naar de borrel te laten komen.

De twee volgende banenborrels worden nadien zo snel mogelijk ingepland.

Aanmelden

Meld je als horecabedrijf zo snel mogelijk aan voor de banenborrel, er is helaas geen ruimte voor alle horecaondernemers. Vol is vol!! Aanmelden kan via de e-mail bij regiomanager Richard Dijkgat, r.dijkgat@khn.nl. Per bedrijf ben je van harte welkom met maximaal twee personen.

Wees er snel bij en laat je zien aan werkzoekende!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens