Voor veel retail- en horecaondernemers zijn de snel stijgende energiekosten een grote zorg. Daarom organiseert retail- en horecaplatform SHOP twee bijeenkomsten over energiebesparing.

Tijdens deze bijeenkomsten vertelt een energieadviseur wat ondernemers kunnen doen om de energiekosten terug te dringen en beheersbaar te houden. Met de tips kunnen ondernemers vervolgens aan de slag om hun pand te verduurzamen. Ondernemers in de binnenstad die hierbij hulp nodig hebben, kunnen zich aanmelden voor de pilot met de ‘Klusbus.’ Deze bus gaat kosteloos langs bij de ondernemer om meteen eenvoudige energiebesparende maatregelen uit te voeren.

Meer informatie en aanmelden

De twee informatiebijeenkomsten vinden plaats in SHOP op woensdagochtend 30 november van 8.00 tot 9.30 uur en op woensdagavond 7 december van 19.00 tot 20.30 uur. Schiedamse retail- en horecaondernemers en vastgoedeigenaren van winkels en horecapanden kunnen zich aanmelden tot maandag 28 november door een e-mail te sturen naar info@shopschiedam.nl. Ondernemers horen tijdens de informatiebijeenkomsten hoe zij zich kunnen aanmelden voor de Klusbus.

Zie hier de uitnodiging en meer informatie.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens