Met genoegen informeren wij jou namens KHN Den Bosch over het initiatief tot het opstellen van een Collectieve Horeca Ontzegging (CHO).

Ons gezamenlijke doel is het bevorderen van een veiligere uitgaansomgeving en wij nodigen jou uit om hier actief aan bij te dragen.

  • De veiligheid van horecaondernemers, hun medewerkers en hun gasten te vergroten.
  • Overlastgevend gedrag te verminderen.
  • Criminaliteit te voorkomen en tegen te gaan.

Voor een gedetailleerde uitleg van de ins en outs verwijzen wij je graag naar deze brief. Hierin vind je alle relevante informatie met betrekking tot de CHO en hoe deze bijdraagt aan een veiliger uitgaansklimaat in ‘s-Hertogenbosch.

Aanmeldformulier CHO

Tevens tref je bij deze brief het aanmeldformulier aan. Wij willen jou vriendelijk verzoeken om dit formulier in te vullen. Het ingevulde formulier kun je bij Stadsherberg `t Pumpke (Parade 3) ter attentie van Otto van den Groenendaal inleveren. Alvast dank.

Wij zijn ervan overtuigd dat jouw betrokkenheid en medewerking aan de CHO niet alleen de veiligheid in ‘s-Hertogenbosch ten goede zal komen, maar ook zal bijdragen aan een positieve samenwerking binnen de Bossche horecaondernemers.

Vragen

Mocht je nog vragen hebben of behoefte hebben aan verdere toelichting, aarzel dan niet om contact op te nemen met het bestuur van KHN Den Bosch of met Casimir Stahlecker -regiomanager KHN Den Bosch- via c.stahlecker@khn.nl.

Wij zien uit naar jouw deelname aan dit waardevolle initiatief en danken je bij voorbaat voor je medewerking.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens