De Alkmaarse Horeca Cooperatie (AHC) is opgericht om een betere samenwerking te bevorderen tussen Alkmaarse horecaondernemers op het gebied van werving en behoud van personeel, het gezamenlijk aanvragen van subsidies en inzichtelijk maken van opleidingen. Er is geld vanuit de overheid beschikbaar om iedereen aan het werk te krijgen.

Omdat er te weinig mensen zijn voor de vacatures, richt AHC zich ook op het buitenland om personeel te werven. Daarnaast is er een social media winactie opgezet om medewerkers naar de horeca toe te trekken. Op social media kunnen medewerkers een filmpje of reel uploaden en op deze manier laten zien hoe leuk het werken in zijn of haar horecabedrijf is. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk likes te krijgen. Er zijn leuke prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door horecaondernemers zoals een lunch, bierproeverij, kaasfondue en overnachting.

Stimuleer je medewerkers om hun filmpjes te uploaden en laat ze verwijzen naar #horecazoektjoualkmaar

Zie ook: Horeca zoekt jou – powered by Kansacademie en de flyer met informatie over hoe je mee kunt doen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens