De verlening van de lockdown blijft ondernemers keihard raken. Dockwize helpt deze ondernemers. Om Zeeuwse ondernemers te helpen het hoofd boven water te houden heeft Dockwize het SOS programma ontwikkeld.

SOS staat voor snel ondernemers support waarbij een team van experts met jou als horecaondernemer aan de slag gaat om niet alleen de crisis te overleven, maar er ook sterker uit te komen! Op verzoek van gemeente Hulst delen wij graag de onderstaande informatie van Dockwize.

Beste horecaondernemer,

Zoals in een eerdere meeting toegelicht gaat SOS Dockwize de komende jaren door als weerbaarheidsprogramma voor Zeeuwse ondernemers. Alle actuele informatie over het programma is te vinden via Dockwize - SOS.

Binnenkort starten we met delen van nog meer verhalen van oud-deelnemers aan SOS Dockwize. We lichten per gemeente een deelnemer uit, zodat andere ondernemers zich herkennen in de verhalen. Zodra de materialen gereed zijn ontvangen jullie deze. Via SOS perskit vind je alle overige communicatiematerialen.

Zijn er vragen, dan kun je contact opnemen met:

  • ’spoed’: ik heb NU hulp nodig => 06 19 29 07 11 (Ludy Oosthoek)
  • Vragen over programma of waarde/toepasbaarheid voor specifieke ondernemer => 06 22 90 27 92 (Imro Wong)

Het programma SOS dockwize wordt gefund door provincie Zeeland en is dus gratis voor ondernemers en gemeente.

Heb je vragen of wil je iets bespreken, bel me gerust!

Mede namens Dick ten Voorde (Economische Impuls Zeeland) en Jo-Annes de Bat (Provincie Zeeland),

Met vriendelijke groet,

Marlon Baarends
06 10 94 85 45
marlon@dockwize.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens