Dit onderzoek vindt plaats vanuit het Handhavings- en preventieplan. Ieder kwartaal vindt er evaluatie van dit plan plaats waarbij Koninklijke Horeca Nederland ook aanwezig is.

Wij willen benadrukken dat vanuit KHN wordt ingezet op het feit dat dit onderzoek en de uitkomsten puur en alleen gebruikt worden voor bewustwording en eventuele trainingsdoeleinden. KHN is geen voorstander om resultaten te gebruiken als middel inzake toezicht en handhaving, of het inzetten van acteurs als handhavingsmiddel. Hierover zal KHN altijd het gesprek aan blijven gaan. Daarnaast is er vanuit KHN ook benadrukt hoe belangrijk het is om de verenigingen ook mee te nemen in dit onderzoek en niet alleen de horeca.

Zie bijgevoegd de aankondigingsbrieven voor de horeca en voor verenigingen inzake onderzoek doorschenken bij dronkenschap in de regio Gooi- en Vechtstreek. De aankondiging is een voorbeeld vanuit Gooise Meren, maar gaat lopen in de gehele regio.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens