KHN Hoeksch Waard is in samenwerking met gemeente Hoeksche Waard en de experts van maatwerkhulpplatform Hoeksche Waard Helpt (HW Helpt), van start gegaan met de uitvoering van het Integraal Actieplan Horeca.

Het Actieplan Horeca is begin maart door het college van B&W vastgesteld. Het Integraal Actieplan Horeca richt zich op maatwerkhulp en ondersteuning aan horecaondernemers voor de korte, middellange en lange termijn en loopt langs vier actielijnen, waaronder: het faciliteren van horecaondernemers bij hun individuele hulpvraag en het inzetten op integraal horecabeleid, incl. de aanpak van terrasuitbreiding en paracommerciƫle activiteiten.

Vervolg

De afgelopen tijd is keihard samengewerkt aan de totstandkoming van het Integraal Actieplan. Sinds medio maart wordt aan de eerste actielijn (ondernemers faciliteren bij hun individuele hulpvraag) invulling gegeven. Ondernemers worden sindsdien proactief door de gemeente Hoeksche Waard benaderd voor oriƫnterende maatwerkgesprekken, gericht op hun persoonlijke situatie. Hiernaast start de gemeente per medio/eind maart ook het aanvraagproces voor de tijdelijke zomerterrassen op. Kijk voor meer informatie hierover op de website van gemeente Hoeksche Waard Informatie voor horecaondernemers.

Integraal Actieplan Horeca

Het Integraal Actieplan Horeca is in samenwerking met de werkgroep Koninklijke Horeca Nederland/Hoeksche Waard opgesteld en heeft tot doel de horecavoorzieningen in de Hoeksche Waard te behouden en daarmee de vitaliteit en aantrekkelijkheid van het eiland te waarborgen. De middellange/lange termijn pijlers uit het Integraal Actieplan zijn onderdeel van de sociaaleconomische herstelagenda die momenteel in ontwikkeling is. Deze agenda richt zich op herstel en ontwikkeling van de economie en de brede welvaart in de Hoeksche Waard.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens