Ieder jaar biedt gemeente Haarlemmermeer 20 startende ondernemers de kans om mee te doen aan het ZAAI coachtraject. Met dit programma worden startende ondernemers en ZP‘ers geholpen in hun persoonlijke en zakelijke groei waardoor ze succesvoller kunnen ondernemen. Het nieuwe coachtraject van ZAAI start in januari 2022 en is gratis. Inschrijven kan nu.

Het aantal Zelfstandige Professionals (ZP’ers) en startende ondernemers in Haarlemmermeer is in de afgelopen jaren flink gestegen. In maart vorig jaar telde onze gemeente meer dan 8.100 ZP’ers. Niet al die mensen lukt het even goed om hun eigen bedrijf de nodige naamsbekendheid te geven en succesvol te maken. Om hen te helpen is in 2015 ZAAI Haarlemmermeer opgezet. Sindsdien hebben al meer dan 130 ondernemers het coachtraject gevolgd.

Wethouder Johan Rip (Economie & Ondernemerschap) “Met ZAAI Haarlemmermeer helpen we startende ondernemers om hun bedrijf succesvoller te maken en hun netwerk binnen ondernemend Haarlemmermeer te vergroten. Er is plek voor ondernemers van alle leeftijden en uit alle branches. Of je nu schoonheidsspecialist of coach bent, evenementen organiseert of pakketten verscheept. Elke starter is welkom. Schrijf je dus nu in en zet de volgende stap op weg naar succes!”

Wat houdt het ZAAI-coachtraject in?
Het ZAAI-traject richt zich op groeien en verbinden. Tijdens het programma werken de deelnemers aan hun zakelijke en persoonlijke groei. Het coachtraject bestaat uit de volgende elementen:
• Individuele coaching sessies
• Masterclasses
• Intervisie tussen ZAAI-deelnemers onderling
• Meerder netwerkbijeenkomsten voor zowel ZAAI-deelnemers als lokale ondernemers

Voor wie is ZAAI bedoeld?
ZAAI is bedoeld voor startende ondernemers of ZP’ers die gevestigd zijn in Haarlemmermeer en niet langer dan drie jaar bezig zijn met ondernemen. Het bedrijf moet ingeschreven staan bij de KvK, operationeel zijn en klanten en omzet behalen.

Eigen inzet
Deelname aan ZAAI is kosteloos maar niet vrijblijvend. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze zichzelf verder willen ontwikkelen als ondernemer en dat ze de nodige inzet tonen. Daarom moeten ze bereid zijn om actief deel te nemen aan alle programmaonderdelen en de huiswerkopdrachten maken. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich t/m 1 december a.s. aanmelden voor het ZAAI Coachtraject 2022 via het aanmeldingsformulier op de ZAAI-website. Na de sluiting van de inschrijving wordt een voorselectie gemaakt. De geselecteerde kandidaten worden in december uitgenodigd om een elevator pitch te houden.

ZAAI 2022 gaat in januari van start. ZAAI Haarlemmermeer is een samenwerkingsverband van de gemeente Haarlemmermeer, Rabobank Schipholregio, MKB Haarlemmermeer-Schiphol, Haarlemmermeers Ondernemersplatform (HOP), ZP-NET, MeerBusiness, Digna Development, Create Communicatie en Conn-X-e.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens