We snakken allemaal naar licht aan het einde van de tunnel, en begrijpen daarom heel goed de wens om in actie te komen. Daden zeggen immers meer dan woorden. Elke dag dat we in lockdown zijn, is er één te veel en de zorgen om de toekomst van de binnenstad zijn terecht. Want wat blijft er nog over van de levendigheid van Roermond als het water ons allemaal aan de lippen staat?

Hoewel we nooit zouden oproepen massaal de coronamaatregelen te negeren, staan we wel degelijk achter de demonstratieve actie die morgen, zaterdag 15 januari, gaat plaatsvinden. Als we iets hebben laten zien de afgelopen 2 jaar, dan is het wel dat de horeca in Roermond op een veilige en verantwoorde manier open kan. Ook morgen verwachten we niet anders dan dat wij als horecaondernemers alle bekende regels toepassen in onze zaken.

De samenleving snakt naar lucht, perspectief en contact met elkaar. Als huiskamer van de samenleving kunnen we dit met de horeca op een veilige manier faciliteren. Want de koek? Die is allang op.

In deze bijlage vinden jullie nog even de regels zoals ze bij de buren van Echt – Susteren worden uitgelegd. Daar mag tussen 10 – 16 uur “open geprotesteerd worden”. In Maasgouw tussen 11 – 18 uur. Beiden zegt men “dit in onderling overleg met de gezamenlijke burgemeesters afgesproken te hebben”. Maar dus toch allemaal anders. Gebruik dus jullie gezond verstand en voel aan hoe de sfeer zich ontwikkelt morgen.

We wensen jullie allemaal een respectvolle demonstratie toe, en hopen vurig dat er vanavond versoepelingen worden aangekondigd.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens