In de horeca hebben we altijd behoefte aan goed opgeleide medewerkers. Willen we ook in de toekomst kunnen rekenen op voldoende vakmensen, dan moeten we die nú op de werkvloer begeleiden. SBB biedt graag een helpende hand.

Studenten die een stage (bol) of leerbaan (bbl) zoeken gaan naar Stagemarkt.nl, de website van SBB waar alle beschikbare leerplaatsen handig bij elkaar staan. Afgelopen zomer kreeg Stagemarkt.nl een nieuw jasje en werd de zoekmachine verbeterd. Ook vindt de student bij de leerbanen nu een salarisindicatie. Bovendien kan die zien of een bedrijf openstaat voor zijinstromers.

Stel jouw stages en leerbanen open

Het succes van Stagemarkt.nl staat of valt met de actualiteit. Alleen als de student jouw horecabedrijf daar vindt, dan klopt die bij jou aan. Alle reden om met elkaar te zorgen dat Stagemarkt.nl actueel is. Dat doe je door jouw beschikbare leerplaatsen open te stellen. En andersom: door jouw vervulde leerplaatsen ook weer af te sluiten, zodat je geen studenten hoeft teleur te stellen.

Lees alles hierover in de nieuwsbrief van beroepsonderwijs bedrijfsleven Help een mbo-student, help de horeca.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens