Het mag weer gaan bruisen in de Weerter binnenstad. Na een minder goede periode, wordt het tijd om samen de schouders eronder te zetten. Samen te werken aan een aantrekkelijke en levendige binnenstad. Daar hebben we jouw positieve stem voor nodig!

BIZ staat voor Bedrijven Investerings Zone. Het is een manier om met alle ondernemers samen te werken en te investeren in een aantrekkelijke binnenstad. Van collectieve promotie tot gezamenlijke activiteiten. En dat heeft ons centrum nodig!

Het bestuur van KHN Weert onderstreept het belang van een BIZ en wij hopen dat zoveel mogelijk ondernemers dan ook 'voor' zullen stemmen!

De BIZ als collectief

De campagne is gestart. De posters hangen in de etalages. We gaan samen voor een aantrekkelijke binnenstad. Zonder structuur en zonder organisatiekracht, kunnen we "allemaal alleen" weinig betekenen in de binnenstad. Als we "samen optrekken" kan er des te meer. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Communicatie & promotie.
  • Werken aan een aantrekkelijk centrum.
  • Organiseren van evenementen.

Een collectief, georganiseerd via een BIZ, draagt daar aan bij. Dan doet iederéén weer mee! Het is een goede manier om als ondernemers samen te investeren in activiteiten in ons winkel- en horecagebied: Een koop- en verblijfsgebied waar de consument graag komt. Waar geld wordt uitgegeven, waar plezier wordt gemaakt.

Stem ook op 4 april

Lees voor meer informatie de uitnodiging van BIZ-O & Regisseur Binnenstad - De BIZ stemming komt eraan! en breng op 4 april jouw stem uit.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens