Hoe goed denk je dat jij weet wat je gasten willen? Nu… en over een jaar? Heb je altijd al inzicht willen hebben in nieuwe trends op het gebied van eten? Maar lukt dit niet? Studenten van de Hotel Management School Maastricht kunnen jou hierbij helpen.

Hotel Management School Maastricht heeft het bestuur van KHN regio Limburg gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Ben altijd 2 stappen voor op uw concurrentie

Wij zijn Aicha, Benthe, Ferry en Jim, 4 studenten van de Hotel Management School Maastricht en wij zijn op zoek naar u!

Heeft u altijd al inzicht willen hebben in nieuwe trends op het gebied van eten? Maar lukt dit niet? Wij gaan dit mogelijk maken! En u kunt ons hierbij helpen.

In opdracht van de provincie Limburg ontwikkelen wij een website die inzicht geeft in welke trends er op dit moment spelen op het gebied van (uit)eten. Om deze website zo gebruiksvriendelijk en nuttig voor u te maken, zijn wij opzoek naar enthousiaste horecaondernemers die met ons meedenken en ons willen voorzien van feedback door onze website te testen.

Ondernemers die met ons meedoen hebben zo dus als eerste toegang tot de meest actuele informatie op het gebied van (inter)nationale hospitality trends. Bovendien bepalen zij de inhoud en functionaliteit van deze revolutionaire website.

De test momenten zullen online plaatsvinden in de week van 16 tot 20 mei. Dus bent u die enthousiaste horecaondernemer in Limburg en wilt u ons helpen? Klik dan op de link hieronder of scan de QR-code om uzelf aan te melden.

Klik hier voor de registratie

Vragen

Heeft u verder vragen over ons project of overige vragen neem gerust contact met ons op via trendanalysis.hmsm@hotmail.com of bel +31 6 28 39 60 90.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens