Vanuit de afdeling Economische Zaken hebben we een bericht over de subisidiemogelijkheden Utrecht 900 jaar ontvangen met het verzoek om dat onder de Utrechtse horeca onder de aandacht te brengen.

Er is een nieuwe subsidieregeling voor ondernemers die een idee hebben om de verjaardag van Utrecht 900 jaar te vieren In 2022 is Utrecht 900 jaar en dat vieren we tussen 2 juli en 11 november! Er is nu een nieuwe regeling, speciaal voor ondernemers uit sectoren die extra geraakt zijn door de coronamaatregelen, om mee te doen met Utrecht 900.

Als je een goed idee hebt, vraag dan subsidie aan bij de gemeente Utrecht. Je kunt maximaal €10.000 aanvragen en €20.000 als je de aanvraag met meerdere partijen samen doet. Kijk op de website van Utrecht 900 of de subsidie voor jou is, je vindt in een lijst met SBI-codes welke sectoren onder de regeling vallen. (Hotels en dergelijke 55.1, Overige logiesverstrekking 55.9 en Eet- en drinkgelegenheden 56 vallen eronder)

Het initiatief moet plaatsvinden tussen 2 juni en 11 november 2022. Het hoeft niet perse een activiteit of evenement te zijn, wie weet ontwerp je een product, actie, campagne of een spectaculaire stunt!? Aanvragen kan vanaf 2 mei. Let op, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Werk je idee daarom nu vast uit!

Ga voor meer informatie naar: 900 jaar - Ondernemersinitiatieven - Ontdek Utrecht (ontdek-utrecht.nl)

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens