Wist je dat…. Iedere kilo voedsel die in de prullenbak verdwijnt, € 7,- waard is?* Gelderland van Morgen, is hét project van provincie Gelderland en gemeente Nijmegen om voedselverspilling tegen te gaan.

Gelderland van Morgen
Ga onder begeleiding van Greendish aan de slag om voedselverspilling in jouw bedrijf te verminderen. De aanpak is simpel. Gestart wordt met een nulmeting om in kaart te brengen hoe je ervoor staat. Op basis hiervan stel je doelen en ontvang je adviezen. Gevolgd door de actieperiode waarin jouw team aan de slag gaat met deze adviezen. Tot slot wordt de effectmeting uitgevoerd om duidelijk in kaart te brengen welke financiële- en milieuwinst er is behaald door de veranderingen tijdens de actieperiode. Lees hier factsheet 'Restaurants van Morgen 2023'.

Subsidie provincie Gelderland en gemeente Nijmegen
Met zowel provincie als gemeente Nijmegen hebben we een subsidieregeling afgesproken. Iedere horecaondernemer in Gelderland kan deelnemen aan de regeling ‘Gelderland van Morgen’ tegen een gereduceerd tarief. Maar omdat ook gemeente Nijmegen meedoet, bedragen deelnamekosten voor Nijmeegse horecaondernemers slechts €100,= per deelnemer. Gemeente Nijmegen betaalt de overige € 775,= aan deelnamekosten.

Meedoen is eenvoudig!
De eerste deelnemers starten binnenkort al. Wil jij ook financiële- en milieu impact maken? Meld je dan vóór 31 december 2023 aan om gebruik te maken van de subsidieregeling van gemeente Nijmegen. Met Greendish bepaal je de startdatum (januari 2024).

Informatie?
Voor het maken van een vrijblijvende afspraak, neem je contact op met programmamanager Yumi Overbeeke, yumi.overbeeke@greendish.com of bel/stuur een whatsapp naar 06 83 14 47 22.

Gelderland van Morgen is een initiatief van provincie Gelderland en wordt uitgevoerd door Greendish.

*bron https://orbisk.com/nl/