Begin dit jaar heeft de gemeente Dordrecht een subsidieregeling opgesteld om horecaondernemers tegemoet te komen in de kosten van de aanschaf van duurzame terrasverwarming.

De regeling geldt voor aanschaf in de periode tussen 1 april 2020 tot en met 31 december 2022. De subsidie voor de gemaakte kosten kan dus met terugwerkende kracht worden aangevraagd.

Als je nog geen gebruik hebt gemaakt van deze regeling en je wilt hier alsnog gebruik van maken, dan adviseren wij je de aanvraag vóór 1 november a.s. in te dienen. Dit in verband met de behandelperiode van de aanvragen.

De gemeente heeft voor de subsidieregeling € 50.000,- beschikbaar gesteld. Aanvragen worden in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst tot het bedrag voor deze subsidies op is.

Alle informatie over deze regeling en de mogelijkheid om de subsidie aan te vragen kun je u vinden op onze webpagina subsidie duurzame terrasverwarming.

Deze regeling maakt deel uit van het pakket aan steunmaatregelen voor de horeca dat vorig jaar door de gemeente is ingevoerd in overleg met Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Drechtsteden. Inmiddels is een groot deel van de maatregelen al uitgevoerd, zoals onder meer de mogelijkheid voor tijdelijke terrasuitbreidingen, het trainingsaanbod voor de horeca en de vrijstelling van bepaalde leges.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens