KHN Drechtsteden informeert je hierbij over de subsidieregeling. De regeling is recent vastgesteld en bedoeld om horecaondernemers tegemoet te komen in de kosten van de aanschaf van duurzame terrasverwarming.

Deze geldt voor de periode van 1 april 2020 tot en met 31 december 2022. De gemeente heeft hiervoor € 50.000,- beschikbaar gesteld. Aanvragen worden in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst tot het bedrag voor deze subsidies op is. Alle informatie over deze regeling en de mogelijkheid om de subsidie aan te vragen kun je vinden op webpagina van de gemeente subsidie duurzame terrasverwarming.

Steunmaatregelenpakket

Deze regeling maakt deel uit van het pakket aan steunmaatregelen voor de horeca dat vorig jaar door de gemeente is ingevoerd in overleg met KHN Drechtsteden. In 2021 is een groot deel van de maatregelen al uitgevoerd, zoals onder meer de mogelijkheid voor tijdelijke terrasuitbreidingen, het trainingsaanbod voor de horeca en de vrijstelling van bepaalde leges.

Over nieuwe regelingen wordt je te zijner tijd geïnformeerd via de gebruikelijk kanalen (zoals e-mail, nieuwsbrieven of de website horeca en coronamaatregelen).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens