Op dinsdag 4 oktober vond de algemene ledenvergadering plaats van KHN Deurne bij Jut & Jul in Deurne. Een grote vertegenwoordiging vanuit de leden, aspirant leden en ook nieuwe branche-collega’s waren aanwezig.

Tijdens deze vergadering is er een nieuw bestuur aangetreden. Het bestuur zal de komende periode -met support vanuit collega’s- een visieplan opstellen met speerpunten voor de komende jaren.

Verslag

Op Mijn KHN kun je het complete verslag en de presentatie van de algemene ledenvergadering downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Aansluitend heeft Jut & Jul heerlijke hapjes verzorgd en werd er onder het genot van een drankje bijgepraat en kennis uitgewisseld.

Vragen

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn over het verslag, neem dan contact met ons op via deurne@khn.nl.

Biertapwedstrijden

Op maandag 24 oktober aanstaande zijn er in samenwerking met KHN Gemert-Bakel ‘biertapwedstrijden’. Enthousiasmeer je team en doe mee!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens