Op dinsdag 4 april werden maar liefst ruim 45 Horeca Helden in de gemeente Steenwijkerland, Kampen en Zwartewaterland succesvol klaargestoomd voor het nieuwe seizoen, onder leiding van hospitality goeroe Wouter Verkerk.

Daar we in de gemeenten Steenwijkerland, Kampen en Zwartewaterland van mening zijn dat het promoten van de horeca als aantrekkelijke bedrijfstak om in te werken begint met het daadwerkelijk zijn van een aantrekkelijke bedrijfstak om in te werken organiseerden KHN Steenwijkerland en KHN Kampen/Zwartewaterland op dinsdag 4 april jl. gezamenlijk een Horeca Seizoenskickstart in Zwartsluis. Immers: onze Horeca Helden zijn ons grootste goed!

Horeca Seizoenskickstart

Ruim 45 medewerkers (en een aantal horecaondernemers) reisden af naar het prachtig gelegen Hotel Zwartewater in de havenplaats Zwartsluis, om deel te nemen aan de Horeca Seizoenskickstart onder leiding van de hospitality goeroe Wouter Verkerk. Tijdens deze Kickstart werden de deelnemers welkom geheten door Wouter, alvorens ze met behulp van een bier-, wijn- en gastvrijheidssessie klaargestoomd werden voor het nieuwe seizoen. De wijnsessie werd verzorgd door Harry van den Brink van Cordier Wines en de biersessie door Robert Echten en Richard Lieuwes van Heineken. De gastvrijheidssessie nam Wouter zelf voor zijn rekening.

Gedurende de hele avond werd maar weer eens duidelijk gemaakt dat goede service niet veel hoeft te kosten, maar dat het wel allesbepalend is voor een optimale belevenis van de gast.

Op naar een goed en, vooral, gastvrij seizoen!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens