In de horeca is er een meer dan gemiddelde kans dat je in je werk te maken krijgt met een overval. Weet jij hoe je moet reageren bij een overval?

Kun jij effectief handelen met jouw eigen veiligheid en die van anderen voor ogen? Wil je werken aan je zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid?

De impact van overvalcriminaliteit is enorm. Onlangs werd er om die reden een overvaltraining gehouden in strandpaviljoen Zeezicht in Castricum. Deze training wordt door het Platform veilig ondernemen Noord-Holland (PVO NH) en KHN georganiseerd.

Negentien deelnemers van 5 verschillende horecabedrijven werden getraind met behulp van simulaties, rollenspellen, (spannings-)oefeningen en videobeelden. Deze gaven een realistische indruk wat er mogelijk plaatsvindt bij een overval of gewelddadige dreiging.

De training werd in een goede opbouw en doorspekt met humor gegeven. De deelnemers hebben concrete handvatten gekregen en geleerd om effectief te blijven handelen voor hun eigen veiligheid en die van medewerkers en gasten.

Wil jij of jouw medewerkers ook een keer een overvaltraining of training omgaan met agressie en geweld volgen? Kijk dan op Trainingen (khn.nl) voor een training bij jou in de buurt.

Trainingen kunnen ook ‘op maat’ incompany georganiseerd worden bij een groep van minimaal 15 deelnemers.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens