Met deze boodschap steken de supermarkten een hart onder de riem van de horeca in Delft, nu de servicetak van de food sector zo hard wordt getroffen door de corona crisis.

De twee bedrijfstakken zochten elkaar op en maakten samen een ludieke video die de kracht van samenwerking en solidariteit in een moeilijke tijd laat zien.

Gesteund door mister supermarkt himself Harry Piekema, tezamen met medewerkers uit verschillende horecabedrijven, wordt de speciale boodschap overgebracht op klanten van de Delftse supermarkten: ‘Tijdens de Kerstdagen heeft u heerlijke Kerstdiners besteld bij uw favoriete restaurants. Vergeet hen ook daarná niet en blijf bestellen, ook ná de feestdagen. De horeca gaat nog een donkere tijd tegemoet alvorens zij weer op eigen kracht kan draaien.’

Geheel in de stijl van #supportyourlocals kwam deze video tot stand met enkel lokale partijen; Uitgesproken Gasten voor script, regie en productie en Ruji voor muziek.

Koninklijke Horeca Nederland afdeling Delft bedankt alle deelnemende supermarkten PLUS Bomenwijk, PLUS Tanthof, PLUS Martin Panis, JUMBO Buitenhof en JUMBO Tanthof voor hun betrokkenheid en steun in deze samenwerking. Tevens bedankt zij het Ondernemersfonds Delft voor de bijdrageSupermarkten helpen horeca Delft.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens