De horecabranche kent een groot tekort aan personeel, vooral aan goed opgeleide (zelfstandig werkend) koks. Heb jij talentvolle medewerkers in dienst die je graag wilt behouden en perspectief wilt bieden in de horeca? Of wil je nieuwe medewerkers werven? Biedt ze dan een erkende opleiding aan!

Als onderwijspartner voor de horeca biedt het Deltion College onder andere de vakgerichte SVH-brancheopleidingen Kok en Zelfstandig Werkend Kok aan voor volwassenen. Vanwege de beschikbare scholingssubsidies pakken de scholingskosten voor deze opleidingen momenteel extra voordelig uit. Voor werknemers woonachtig in de Regio Zwolle biedt het initiatief Groei Vooruit momenteel financiering om het volgen van deze SVH brancheopleiding te bekostigen.

SVH brancheopleidingen

De SVH brancheopleidingen maken het voor jouw (toekomstige) medewerkers mogelijk om binnen zes maanden en 22 lesdagen, een door de branche erkend, SVH-diploma Kok of Zelfstandig Werkend Kok te behalen! Deze opleidingen starten op 11 januari 2024 en er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar!

Vragen

Ga voor meer informatie en online aanmelden naar www.deltion.nl/horeca. Of neem contact op Ilse van Dieren, loopbaanadviseur van Deltion Business, business@deltion.nl, telefoon 038 85 34 020.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens