Voor Oss en regio is de Talentencampus de spin in het web waarbij het gaat over het behouden en aantrekken van talent voor deze regio.

Daartoe organiseert de campus tal van activiteiten en onderneemt daarnaast initiatieven voor de samenwerking onderwijs & arbeidsmarkt.

Een van de activiteiten is de Talentenbeurs in Oss op 1 oktober a.s. Maar liefst 100 bedrijven worden daarbij in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met 1500-2000 jongeren en daarnaast werkzoekenden en inwoners van de regio. Doel: bedrijf promoten en vertellen over de beroepen en functies die in het bedrijf aanwezig zijn. Hiermee worden de jongeren en werkzoekenden bekend met het bedrijfsleven en kunnen zij mogelijk een stage of eerste (bij)baan verwerven in uw bedrijf.

Ook voor de Horeca is dit een uitgelezen kans om zich te promoten als werkgever en de jongeren bekend te maken met de beroepen binnen de sector. KHN Oss is door de heer Richard van Ommen van de talentencampus van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de beurs. De talentencampus is geen commerciƫle organisatie. Mede daardoor wordt een bescheiden bijdrage in de kosten gevraagd. Voor alle informatie over de beurs, zie het adres van de landingspagina: https://www.talentencampusoss.nl/talentenbeurs

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens