Onsz was gevestigd in zalencentrum Vivaldi aan de Molenstraat. Sinds eind juni is het horecabedrijf te vinden op de plek van "Het Lokaal", wat voorheen bekend was als “De Ontmoeting”

De verhuizing heeft mede te maken met het feit dat er op die locatie meer mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld met het grote terras. Aan de Molenstraat kon immers maar een beperkt aantal tafels buiten gezet worden. Aan de Eikenboomgaard kan Onsz een groot terras kwijt waar hele gezelschappen buiten kunnen eten.

Het Lokaal had sinds zo’n 2,5 jaar een nieuw concept zoals de mogelijkheden van gezellig borrelen. Ook deed Het Lokaal mee met alle centrum evenementen in Oss. Restaurant Onsz, van dezelfde eigenaar, wil een aantal elementen handhaven en zal naast het tapasrestaurant ook aan de kermis en Muziekboulevard deelnemen.

De verhuizing betekend voor Vivaldi dat de focus weer volledig op feesten en partijen komt te liggen. Met de extra verkregen ruimte wil Vivaldi beter inspelen op grote en kleine groepen. De tapaskaart van Onsz blijft ook aan de Molenstraat gewoon bestaan.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens