In verband met de coronatoegangsbewijzen en de mogelijke extra kosten die je daarvoor moet maken, kun je voor een vergoeding in aanmerking komen. Lees onderstaand aan welke voorwaarden je moet voldoen.

Wij hopen dat je gebruik kunt maken van de geboden mogelijkheden.

Vergoeding van Rijksoverheid

De Rijksoverheid heeft bekend gemaakt dat er een beperkt geldbudget beschikbaar is voor vergoeding van extra kosten die gemaakt moeten worden voor het controleren op de coronatoegangsbewijzen bij horecaondernemers en verenigingen. In Eijsden-Margraten meer dan 200 locaties. De gemeente Eijsden-Margraten heeft een bedrag van € 66.693 toegekend gekregen.

Lees voor meer informatie en voorwaarden de Vergoeding voor (extra) personele inzet voor controle op
coronatoegangsbewijzen (CTB) door ondernemers en verenigingen in de gemeente Eijsden-Margraten van de gemeente Eijsden-Margraten.

Vragen

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Roger Deckers (RogerDeckers@eijsden-margraten.nl), medewerker Toerisme en Recreatie, Bedrijvencontacten Afdeling Fysieke Leefomgeving.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens