In gevolge de brief en evenementenkalender wordt op korte termijn een afspraak gepland met de horeca op/rondom de Grote Markt ter voorbereiding van de evenementen Haarlem Culinair en Haarlem Jazz in augustus.

Deze evenementen worden op dit moment voorbereidt op het scenario met toegangstesten/vaccinatiebewijzen. Dit houdt in dat het terrein geheel afgehekt moet worden, daar een gecontroleerde in- en uitstroom noodzakelijk is. Op de evenementenlocatie kan dan de 1.5 meter los gelaten worden, maar rondom de locatie is natuurlijk alle inzet nodig om de 1.5 meter te kunnen waarborgen. Daar niets zeker is op dit moment, worden ook andere scenario’s voorbereidt. Bijvoorbeeld ook het scenario dat de maatregelen er na 13 augustus afgaan.

Daar we niet weten in welke situatie we ons tegen die tijd bevinden, is voorbereiding op meerdere scenario’s dus belangrijk. Dit kan van invloed zijn op de inrichting van het terrein. Ook kan dit met aanpassing van de voorwaarden en maatregelen voor evenementen, kort van tevoren, weer aangepast worden.

Bekijk de Haarlem evenementenkalender 2021 of de brief van gemeente Haarlem over Terrassen Grote Markt tijdens evenementen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens