Net als vorig jaar zijn er weer mogelijkheden voor grotere terrassen in de gemeente Roermond, nu tot einde van dit jaar. Uiteraard pas wanneer we weer open kunnen.

De pleinen hebben weer gezamenlijke plannen en toestemming. Voor de buitenwijken en ondernemers in andere straten geldt dat er maatwerk aangevraagd moet worden. Voor de Roerkade wordt een apart gesprek gepland, omdat daar minder uitwijkruimte is. Bekijk hier de e-mail die KHN Roermond heeft ontvangen van Loes Peters, beleidsmedewerker economie gemeente Roermond.

Plattegrond pleinen

Vorig jaar is er ook al gecommuniceerd over de tijdelijke overkappingen. Al deze regels zijn (bijna) niet gewijzigd t.o.v. de vorige keer.

En nog een beetje goed nieuws; voor geheel 2021 wordt de terras precario kwijtgescholden! Alle beetjes helpen!

Er zijn overigens nog steeds mogelijkheden voor het coronafonds van de gemeente. Denk hieraan wanneer jullie materialen moeten aanschaffen om de 1,5m te waarborgen, of subsidies op tenten willen hebben.

Vragen?

Laat het ons weten via roermond@khn.nl!

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Contactgegevens