Op maandagavond 25 oktober zijn we tijdens de algemene ledenvergadering gastvrij ontvangen bij Jenny & Joan van De Tipbrug. Kon je niet bij deze bijeenkomst zijn? Lees dan het verslag en bekijk de bijbehorende documenten.

Een aantal formele zaken zijn besproken met de leden en we hebben een bestuurswissel gehad.

Het bestuur

We hebben afscheid genomen van 3 geweldige bestuurders; Brigitte van Regteren, Monique Schiphorst en Petra de Boer. Ook hebben we 3 nieuwe energieke ondernemers mogen toevoegen aan het bestuur van KHN Meppel; Wieger Toering, Jeremy van Ommen en Maarten van Oosten.

We zijn de dames erg dankbaar voor hun tomeloze inzet voor de achterban en wensen de mannen heel veel succes samen met de 2 zittende bestuursleden; Ronita Bisschop en Christine van Saltbommel.

Notulen

Heb je de algemene ledenvergadering (ALV) gemist en wil je een aantal zaken teruglezen? Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je het verslag van de ALV, Beleidsplan 2022, Begroting 2022 en Hoofdelijke omslag 2022. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Vragen

Heb je nog vragen n.a.v. deze stukken, dan kun je mailen naar meppel@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens