Afgelopen maandag hebben we onze KHN bestuurders uitvoerig bedankt voor hun tomeloze inzet. Deze collega’s zetten zich in voor onze vereniging, naast het drukke ondernemerschap. Vrijwillig pakken zij de verantwoordelijkheid om samen met de regiomanager op lokaal vlak het beste ondernemersklimaat te creëren. Om hen hiervoor te bedanken, is de KHN bestuurdersdag georganiseerd. Deze dag stond in het teken van de toekomst, zowel voor hen als ondernemer als bestuurder.

Na een lunch, waarbij het voelbaar was hoe we gemist hadden om elkaar te ontmoeten en bij te praten over de afgelopen periode, gaf topspreker Menno Lanting op inspirerende wijze aan om op zoek te gaan naar wat de gast of jij als lid van KHN echt wil: de vraag achter de vraag. “Creëer het wow-moment, brainstorm met je medewerkers, zet een panel op met gasten, vraag naar wat zij nodig hebben en bedenk of voor jouw bedrijf High Tech of High Touch werkt”, gaf Menno mee. Prikkelende suggesties voorzien van voorbeelden om je stof tot nadenken te geven.

Stamtafelsessies met Erik Peekel

De vertaalslag naar de bestuurdersrol werd gemaakt tijdens de stamtafelsessies onder leiding van Erik Peekel. Samen zochten we antwoord op de vraag hoe we onze vereniging verbinden, wat je als bestuurder nodig hebt om ambassadeur te zijn van KHN en hoe we de communicatie vormgeven om elkaar beter te bereiken. De balans werd opgemaakt doordat aan elke tafel een bestuurder een korte pitch hield over de resultaten van de tafel.

KHN Bestuurdersdag Erik Peekel

Afsluiting door Peter Heerschop

Peter Heerschop sloot het formele gedeelte van de dag af met zijn humorvolle inzichten over het functioneren binnen een vereniging, waardoor we met een lach de borrel ingingen. Gezien de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen, kunnen we Evenementenlocatie Mereveld bedanken voor een goede service, keer op keer een snelle ombouw van de zaal en een prachtig diner.

Openstaan voor nieuwe smaken

Als slot creëerde topchef Angelique Schmeink het wow-moment door haar eetbare schilderij te presenteren. Met de boodschap om open te staan voor nieuwe smaken (de groenten in het dessert) en nieuwe mogelijkheden, sloot ze de achterliggende periode af.

Een terecht dankjewel, want alhoewel de functie van bestuurder vrijwillig is, is deze niet vrijblijvend. En dat laten onze bestuurders keer op keer zien.

Ook interesse in de functie van bestuurder?

Neem contact op met jouw regiomanager voor de mogelijkheden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens