Op maandag 8 april een zeer geslaagde inspiratietour naar Haarlem met de leden van KHN Schagen. Het doel van deze inspiratietour was om de leden (nog) meer met elkaar te verbinden en ook de verbinding met het bestuur te verbeteren en hun weten te vinden voor vragen, hulp en advies.

Deze tour was georganiseerd door het bestuur van KHN Schagen en werd volledig gratis aangeboden. Het vervoer was ook dit keer verzorgd door Bak Reizen uit Alkmaar.
De dag werd gestart met de algemene ledenvergadering bij Wonders eten&drinken in Schagen. Daarna de bus in richting Mooie Boules waarna een warm welkom door Björn Koster een heerlijke lunch werd genuttigd. Na de lunch was er volop tijd om te jeu de boulen, te sjoelen en te darten. Vervolgens gingen we te voet naar Restaurant Zuidam. Een prachtige locatie gelegen aan het Spaarne voor een hapje en een drankje met een hartelijk ontvangst en praatje door eigenaar Jan. Daarna werd de route vervolgd naar De Jopenkerk. Daar werd genoten van een bierproeverij van 3 glaasjes met bitterballen en Jopen mosterd. De laatste locatie voor het diner, Toujours, ontving eigenaar Alex ons in zijn prachtige en sfeervolle ingerichte restaurant. Hier werd genoten van een heerlijk shired dining concept. Om 22.00 stapten iedereen tevreden de bus in om weer huiswaarts te keren. Bedankt aan alle horecazaken die ons hebben ontvangen, alle aanwezigen voor deze onvergetelijke dag!!

Inspiratietour KHN Schagen

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens