Op 7 september vindt de eerste editie van het NHN ondernemerscafé plaats. Elk ondernemerscafé staat in het teken van een ander actueel onderwerp, voor én door ondernemers.

Het thema van deze middag is verduurzamen. Voor ondernemers die al heel ver zijn met het verduurzamen van hun onderneming of nog aan het begin staan, verduurzamen is nodig. Want alleen samen halen we de duurzaamheidsdoelstellingen. Daarnaast neemt de wetgeving toe, is netcongestie aan de orde van de dag en zijn er energiebesparingsplichten zoals de energie-audit ingesteld.

Waar begin je wanneer je wilt verduurzamen, of hoe ga je verder? Bij welke loketten kun je terecht voor ondersteuning? En zijn er subsidies waar je als ondernemer voor in aanmerking kunt komen? Krijg antwoord op deze vragen en ga in gesprek om te kijken wat het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord voor jou kan betekenen.

Maak stappen op het gebied van duurzaamheid, laat je inspireren door ondernemersverhalen uit de regio en sluit af met een netwerkborrel met collega-ondernemers. Ontmoet, leer, spar en verbind met andere ondernemers uit Noord-Holland Noord.

Programma

16.00 – 16.10 uur – Inloop
16.10 – 17.00 uur – Verduurzamen – dit moet je weten met o.a. Frits Meester (Duurzaam Ondernemersloket Westfriesland)
17.00 – 18.00 uur – Netwerkborrel

Locatie

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (in Gebouw C van Inholland Alkmaar)
Bergerweg 200
1817MN Alkmaar

De ingang van Gebouw C bevind zich direct aan de rechterkant wanneer je het Inholland terrein oprijdt.

Aanmelden

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens