Iedere ondernemer, winkelier, organisatie of bestuurslid van een vereniging in Hoeksche Waard die de energierekening wil verlagen, is van harte welkom op de online informatieavond ‘Energie besparen’

Tijdens het webinar krijg je praktische inzichten en tips om meteen aan de slag te gaan en energie te besparen. Wat kan er op korte termijn, het liefst zonder al te grote uitgaven te doen? Wat levert dat aan besparingen op? Welke subsidies en regelingen zijn er? En welk vooruitzicht is er voor de langere termijn? Zo helpen we je op weg om zo snel mogelijk de energierekening te verlagen. Ook kun je vragen stellen. En er wordt informatie gegeven over de 40 gratis energiebespaarscans voor bedrijven, organisaties of verenigingen die veel energie verbruiken en door de hogere energieprijzen in de problemen komen.

Ben jij erbij?

Het webinar is op maandag 28 november van 20.00 tot 21.30 uur en wordt georganiseerd door de gemeente Hoeksche Waard samen met de onafhankelijke Stichting Energieke Regio.

Aanmelden gratis webinar

Meer informatie over het webinar en de gratis energiescans: www.energiekeregio.nl/hoeksche-waard.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens