Als ondernemer lever jij een belangrijke bijdrage aan de bruisende vrijetijdseconomie in Horst aan de Maas. Wil jij andere toeristische ondernemers ontmoeten én elkaar inspireren? Kom dan ook naar de netwerkdag op 2 december aanstaande, deelname is gratis!

De gemeente Horst aan de Maas heeft het bestuur gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste ondernemer,

Doe een ontdekkingstocht in de Mèrthal waar je volop informatie vindt én brengt. En doe mee met de workshops. De workshops bieden voor ieder wat wils en brengen nieuwe inzichten. Van het creatief werven van personeel tot aan het bouwen van je merk. Lees meer over het programma en de Praktische en inspirerende workshops.

Versterk elkaar

Bouwen aan een totaalbeleving voor je gasten doe je namelijk niet alleen, maar samen. Deze middag kom je met een interactief programma makkelijk in contact met andere ondernemers uit de sector. Maak ook kennis met organisaties die bijdragen aan natuur en landschap, kunst & cultuur(historie), horeca, detailhandel, mobiliteit en agri & food!

Zorg ook dat jij goed gevonden wordt deze dag, neem daarom folders en/of visitekaartjes mee. Deze krijgen dan een mooi plekje!

Samen Horst aan de Maas nóg aantrekkelijker maken

Stel je eens voor wat een fantastisch gezamenlijk toeristisch en recreatief aanbod er kan ontstaan als er onderling meer verbinding wordt gezocht. Hier gaan we tijdens de netwerkdag voor zorgen. Zo houden we Horst aan de Maas niet alleen aantrekkelijk voor toeristen maar versterk jij ook jouw positie! Wist je dat je tot € 25.000 subsidie kunt krijgen voor een project dat ervoor zorgt dat Horst aan de Maas aantrekkelijk blijft voor toeristen? Meld je daarom aan, inspireer elkaar en kom samen tot mooie projecten!

Programma Toeristische Netwerkdag

Wanneer? Donderdag 2 december 2021
Locatie? De Mèrthal in Horst (Gasthuisstraat 30)

12.00 uur Inloop met soep en broodje
13.00 uur Opening: Toeristisch HadM
13.45 uur Start workshops & opening verbindingsplein
16.30 uur Energieke afsluiter: Service met een smile
17.15 uur Start borrel en netwerken

Om het maximale uit de dag te halen vragen we je om vanaf de opening aanwezig te zijn en samen het programma te volgen.

Deelname is gratis!

Uiteraard zijn collega’s die, samen met jou, Horst aan de Maas verder op de kaart zetten welkom als introducee.

Aanmelden

Meld je voor dinsdag 23 november aanstaande aan via het aanmeldformulier Toeristische Netwerkdag 2 december.

Het belooft een fantastisch programma te worden, boordevol inspiratie en netwerkmogelijkheden. Na deze middag ga je naar huis met nieuwe ideeën en nieuwe connecties!

Vragen

Heb je vragen over deze netwerkdag? Neem dan contact op met Jans Dorssers, Accountmanager Vrijetijdseconomie, via j.dorssers@horstaandemaas.nl of 077 47 79 777.

Hopelijk tot ziens op 2 december.

Met gastvrije groet,

Eric Beurskens
Wethouder Vrijetijdseconomie

Aandachtspunt: bij dit evenement is een coronatoegangsbewijs verplicht in combinatie met een identiteitsbewijs. Mochten de coronamaatregelen nog wijzigen en effect hebben op de organisatie van het event, dan nemen wij uiteraard contact op.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens