In Amsterdam en de omliggende Amstelland gemeenten staat deze week in het teken van veilig ondernemen in een post-corona tijdperk.

Want we begrijpen allemaal dat veilig ondernemen niet hoog op de prioriteitenlijst stat wanneer je als ondernemer het afgelopen jaar (financiële) schade hebt geleden. Criminelen weten dat ook! Daarom is het van groot belang dat zoveel mogelijk ondernemers weten wat zij tóch kunnen doen om zich te weren tegen criminaliteit.

Thema's

De week is opgedeeld in speciale dag-thema’s. Het PVO stelt iedere dag communicatie te beschikking, waarin een ondernemer aan het woord komt en meer informatie en tips gegeven worden. Alle middelen zijn alvast ter beschikking gesteld, zodat men zich kan voorbereiden op de Week van de Veiligheid.

Iedere dag staat een ander thema centraal:

Maandag 11 oktober – cybercriminaliteit
Dinsdag 12 oktober – overvallen
Woensdag 13 oktober – ondermijning
Donderdag 14 oktober – geweld / verwarde personen
Vrijdag 15 oktober – winkeldiefstal

Toolkit

PVO Amsterdam-Amstelland heeft per thema communicatiemiddelen ontwikkeld. Er zijn mooie video’s, achtergrondartikelen en voorbeeld social media berichten voor Twitter, Facebook en LinkedIn beschikbaar in de online toolkit.
Deze communicatiemiddelen staan voor jullie klaar, dus maak er gebruik van voor de Week van de Veiligheid!

Laten we in de Week van de Veiligheid samen uitdragen hoe belangrijk het is om als ondernemer te blijven investeren in veiligheid!

Bron: PVO Amsterdam-Amstelland

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens