KHN Vaals wil naast een hernieuwde kennismaking ook van gedachten wisselen over diverse horeca gerelateerde issues met de gemeenteraadsleden, burgemeester en wethouders in de gemeente Vaals. Meld je nu aan!

KHN Vaals nodigt jou graag uit voor de Tour de Horeca in de gemeente Vaals op donderdag 13 oktober 2022.

Het definitieve programma voor deze Tour de Horeca sturen wij je zo snel mogelijk toe. Wij vinden het erg belangrijk om informatie met de gemeente te delen zodat de gemeente Vaals -op basis van juiste feiten en cijfers- een uiteindelijke beslissing kunt nemen over onderwerpen die onze mooie sector raken.
Een nadere kennismaking met de gemeenteraadsleden, burgemeester en wethouders en een gesprek over horeca gerelateerde onderwerpen komen tijdens deze informele en informatieve bijeenkomst aan bod. Houd daarom de agenda vrij tussen 16.30 uur en 19.30 uur.

Aanmelden
Als vertegenwoordigers van de gastvrijheid branche zorgen wij tijdens deze Tour de Horeca onderweg voor een volledig “walking-diner”. Aanmelden mag nu al en kan via vaals@khn.nl.

Wij stellen jouw aanwezigheid zeer op prijs.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens