Om bij te dragen aan de winkelveiligheid voor ondernemers, personeel en het publiek organiseert de gemeente Valkenburg aan de Geul in samenwerking met het Plat Veilig ondernemen Limburg een bijeenkomst op 16 november. Zij hebben gevraagd onderstaande uitnodiging met jou als KHN lid te delen. Deelname is kosteloos.

Aan de ondernemers/winkeliers van Valkenburg aan de Geul

Valkenburg, 19 oktober 2023

Betreft: Uitnodiging training winkeldiefstal en omgaan met agressie. Uw nummer: . Ons nummer:
Behandeld door: de heer mr. C. Bronzwaer.

Geachte ondernemers/winkeliers,

Om bij te dragen aan de winkelveiligheid voor ondernemers, personeel en publiek, organiseert de gemeente Valkenburg aan de Geul in samenwerking met het Platform Veilig Ondernemen Limburg (PVO-L) op 16 november 2023 een bijeenkomst met als thema "winkeldiefstal en omgaan met agressie". Deelname is uiteraard kosteloos voor ondernemers en personeel.

Doel
Winkeldiefstallen en agressie hebben soms ingrijpende gevolgen voor ondernemingen en personeel. De laatste maanden merken we weer een toename van winkeldiefstallen, maar er is ook sprake van een verminderde aangiftebereidheid en toename van agressie.

Graag willen wij u in de training ook praktische adviezen en tips geven om de veiligheid in uw de winkel te verbeteren.

Locatie: raadszaal gemeentehuis Valkenburg aan de Geul, Geneindestraat 4, Valkenburg. Tijdstip: donderdag 16 november 2023, inloop vanaf 18:30u, start 19.00u tot ca. 21:00 uur.

Aanmelden
Bent u enthousiast geworden en wilt u deelnemen? Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar ondernemers@valkenburg.nl . Ben er snel bij want de maximale groepsgrootte is 18 personen. Aanmelden kan tot 9 november.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06-50 16 81 47. Met vriendelijke groet,

namens het college van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul,

De heer mr. C. Bronzwaer
Adviseur Openbare Orde en Veiligheid