Hoe moeilijk het soms ook is de Schiedamse horeca heeft zich aan de regels gehouden, geen enkele boete en de besmettingen bleven in de horeca beperkt. Laten wij dit aub volhouden!

In deze nieuwsbrief vind je een nieuwe update vanuit KHN Schiedam.

KHN Schiedam was uitgenodigd door de gemeente om o.a. de winterterrassen te bespreken. Wij hebben nogmaals onder de aandacht gebracht dat er financiƫle ondersteuning nodig is om economisch te hertellen. We hebben bereikt dat het terras verruimd is tot en met 1 april 2021, elektrische heaters en parasols zijn toegestaan. Lees hier de informatiebrief regionale maatregelen en winterterrassen.

KHN Schiedam doet zijn uiterste best om de signalen vanuit de horeca kenbaar te maken aan de gemeente. Dit doen wij tijdens vergaderingen, per mail en desnoods bellen wij ook na. Toch blijft de communicatie moeizaam verlopen, maar ondanks dat gaan wij ervanuit dat dit verbetert.

Vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur geldt een nieuwe noodverordening in de regio Rotterdam-Rijnmond. Deze noodverordening vervangt de voorgaande versie van 20 september. De nieuwe versie lees je hier.

Politieke tour Schiedam
Leden worden gevraagd om in gesprek te gaan met de Schiedamse politiek.
Waarom? Enkel jullie kunnen uitleggen welk effect elke maatregel heeft tijdens corona. Hoe lastig het is om te ondernemen en wat er nodig is om te herstellen.Jouw input is waardevol!
KHN Schiedam wil graag weten wat jullie willen waar wij voor lobbyen. Denk hierbij aan extra steunmaatregel, eerlijk speelveld, inspiratiesessies, stadsmarketing etc. Alle signalen en/of aandachtpunten kun je mailen naar: schiedam@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens