In het weekend van 24 en 25 juni is de twaalfde editie van HomeSport Events, dé sponsortocht van het Ronald McDonald Kinderfonds.

De gemeente Zwolle & Regio heeft het bestuur van KHN Zwolle & Regio gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste horecaondernemer,

Meer dan duizend deelnemers gaan 24 uur lang honderden kilometers door Nederland wielrennen, hardlopen of wandelen. Zo zamelen zij geld in voor ouders met een ziek kind in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Inmiddels staat de donatieteller al op ruim €800.000.

Start en finish in Zwolle

Dit jaar is Zwolle de start- en finishlocatie van HomeSport Events. Bij het stadion van PEC Zwolle starten de sporters om 13.00 uur op zaterdag 24 juni, De finish is op zondag 25 juni in de binnenstad op het Rodetorenplein tussen 10.30 en 16.30 uur.

Extra drukte verwacht

Met 1.500 deelnemers zal het zaterdag en zondag extra druk zijn in omgeving Zwolle. Mogelijk betekent dit voor u als horecaondernemer meer toestroom. Wellicht wilt u daar rekening mee houden wat betreft openingstijden. Bij de finish, in de binnenstad, verwachten wij zo’n 1.000 supporters.

Finish in Zwolse stijl

De laatste kilometer willen we de deelnemers vanaf het Deltion College tot en met de finish bij het Rodetorenplein een feestje met een Zwols tintje geven. Wilt u hier als ondernemer een bijdrage in leveren? Heel graag! Mail dan naar Francine Teesink, via francine@homesportevents.nl.

Contactgegevens organisatie

Samen met vrijwilligers zorgen wij ervoor dat het event zo soepel mogelijk verloopt. Mocht de organisatie aanspreken op de locatie. Heeft u nu al vragen? Francine Teesink helpt u graag verder, via francine@homesportevents.nl.

Van harte welkom!

Wilt u HomeSporters aanmoedigen? U bent van harte welkom! We kijken er naar uit u te ontmoeten tijdens het event.

Hartelijke groet,
De organisatie van HomeSport Events

Meer over het evenement leest u op homesportevents.nl.