Was jij begin 2022 verplicht om coronatoegangsbewijzen te controleren? Dan kun je tot en met 31 december 2022 hiervoor met terugwerkende kracht een financiële bijdrage aanvragen.

Om tegemoet te komen in de kosten heeft het college op 12 juli 2022 een subsidieregeling vastgesteld. Tot en met 31 december 2022 kan er met terugwerkende kracht subsidie aangevraagd worden in de tegemoetkoming in de kosten die gemaakt zijn in de periode van 1 januari 2022 tot en met 26 maart 2022 voor de controle van de Corona toegangsbewijzen.

Lees voordat je een aanvraag doet de volledige regeling op Gemeenteblad van Meierijstad Tijdelijke subsidieregeling compensatie kosten controle coronatoegangsbewijzen (CTB), tweede termijn.

Meer informatie en aanvragen

Een aanvraag kan vervolgens via de website van gemeente Meierijstad ingediend worden. Kijk hiervoor op de website van gemeente Meierijstad Tweede termijn voor subsidie Corona Toegangsbewijzen binnen gemeente Meierijstad.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens