Op maandag 17 april aanstaande is er een bijeenkomst waar jouw collega-ondernemers vertellen over hun ervaringen en hoe het tegengaan van voedselverspilling bij hun heeft uitgepakt. Zien we jou ook?

Eind januari gingen deze horeca ondernemers de uitdaging aan om samen met WasteWatchers de voedselverspilling in hun keuken terug te dringen. En dat is gelukt! Het leverde hen een voordeel op in kilo’s, Co2 uitstoot én in euro’s.

Wil jij weten hoe?

Ben jij benieuwd naar deze resultaten en wil jij weten hoe je ervoor kunt zorgen dat er geen halfvolle borden terugkomen van de tafels en er geen eten in de prullenbak verdwijnt? Kom dan naar het eindevent van de Food Waste Challenge Limburg op 17 april. En wellicht wordt jij dan deelnemer van de Challenge in 2024.

Programma

LIOF heeft voor jou een inspirerend programma samengesteld:

  • 11.30 – 11.45 uur: Ontvangst
  • 11.45 – 12.00 uur: Welkom/opening
  • 12.00 – 12.30 uur: Trends en ontwikkelingen Food Waste | Jos Klerx, sectormanager horeca, recreatie en toerisme Rabobank
  • 12.30 – 13.00 uur: Lunchbreak
  • 13.00 – 13.30 uur: Wereld zonder voedselverspilling | Chantal Engelen. Chantal Engelen strijdt voor een wereld zonder voedselverspilling. Ze werkt al jaren in de food sector en is de drijvende kracht achter Kromkommer
  • 13.30 – 14.00 uur: Wij zijn er klaar voor! | Ronde tafel gesprek Thomas Luttikhold (FoodWaste) met drie deelnemers van de Food Waste Challenge Limburg
  • 14.00 - 14.30 uur: Afsluiting met een drankje.

Locatie

We ontvangen je graag op de Brightlands Greenport Campus Venlo: Villafloraweg 1 in Venlo.

Ben jij er ook bij?

Meld je vandaag nog aan via deze link.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens