In februari heeft het bestuur van KHN Midden Friesland de gemeenten Smallingerland, Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel aangeschreven om medewerking te verlenen aan uitbereiding van de terrassen en vrijstelling van Precario.

De gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel hebben inmiddels positief gereageerd op dit verzoek, je kunt bij de gemeente aangeven wat jouw wensen voor het terras zijn. Hierover ontvang je een mail van jouw gemeente.

In de Gemeente Smallingerland komt dit op 23 maart aanstaande in de vergadering van Het Besluit aan de orde. Het voorstel is om deze ter afhandeling in handen van het college te stellen. In de gemeente Smallingerland is afgelopen maandag overleg geweest met de centrum ondernemers en de horecaondernemers buiten Drachten. Samen met de burgemeester en de wethouder van de gemeente Smallingerland is er gesproken over wat in de gemeente eventuele mogelijkheden zijn zodra de landelijke maatregelen worden versoepeld. Wat kunnen we nu al voorbereiden om bij een versoepeling direct tot de gewenste besluiten te komen? Op dinsdag 23 maart volgt er nog een overleg met de horecaondernemers in het centrum van Drachten.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens